Metallica koncerten ha lesz pogózás megmarad a lábam bakancs nélkül?
Figyelt kérdés
Nincs bakancsom de lehet a haveromtól kölcsönkérem ha javasoljátok.2010. jan. 14. 19:06
2/10 czibles válasza:
hát attól függ... ha pl depi / tcs-t már jól birod bakancs nélkül, akkor túl fogod élni ezt is. mindenesetre én bakancsba megyek, annak ellenére, hogy nem egy törékeny ember vagyok...
3/10 anonim válasza:
ha pogózni akarsz akkor szerintem bakancsban menjél, mert nem lenne kellemes hogyha már az agyontaposott cipődön és fájós lábadon "ugrálnának" a bakancsokkal
5/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat de maradok a sima cipőmnél. :)
2010. jan. 15. 13:52
6/10 anonim válasza:
19:10-nek:
Te hogy merted szóbahozni a depit meg a tééécsééét?
7/10 anonim válasza:
Inkább legyen bakancsod, ha magad is pogózni tervezel :)
8/10 anonim válasza:
hát az tény,hogy nem lenne jó ötlet nyári szandiban és egy szál sortban ott jönni menni(tombolni):-))))))
9/10 anonim válasza:
Nekem normál cipőbe se volt problémám road,subscribe,kalapács,depi-n pedig pogoztam
10/10 anonim válasza:
hát én ajánlom roadon mind2 cipőm elveszett de végül meglett:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!