Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit tegyek ha már kezdek...

Mit tegyek ha már kezdek megunni egy zenét, de valahol még mindig imádom:/?

Figyelt kérdés

Van egy szám, amit 1napja ketten el hallgatni. Annyira megtetszett, hogy éjjel nappal ezt hallgatom. Ma, kb 60szor meghallgattam. Reggel, munkahelyemen, fülesen hallgattam. Lassan ugy erzem, hogy kezdem megunni. De valahol, még mindig iszonyatosan szeretem. Jo lehet kicsit eltúlzom, de en nagyon zene b zi vagyok. Mindegy. Mit tegyek hogy nem unjam meg? De rossz erzes:/ amugy ez az a zene:

Sigma - Nobody to Love

Nekem az is jo lenne, ha tudnátok mondani ilyen számokat. De legyen nagyon hasonló. Ahh. Nem tudom. De nagyon szeretem. Egyrészt, magamra ismerek ebben a zenében. Előre is köszönöm a segítséget.

2014. aug. 17. 15:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Kezdtem*
2014. aug. 17. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit.
2014. aug. 17. 15:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Legyszives olyan írjon aki tud is segíteni koszi.!
2014. aug. 17. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Keress belőle feldolgozásokat, vagy remixeket.
2014. aug. 17. 16:11
 5/6 anonim válasza:
Vagy hallgass mást pár napig, és utána térj vissza megint az általad "megunt" zenéhez.
2014. aug. 17. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. aug. 17. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!