Szerintetek is "nyálas" a Three Days Grace?
Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta, hogy amit ők játszanak az nem igazi rock.Csak ilyen nyálasított verzió, hogy könnyebb legyen eladni.Szerintetek is?Nem értem, miért lennének nyálasak:/.2014. aug. 15. 13:33
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem nyálas , én nagyon szeretem öket , attól még nem nyálas valami amiért szerelmi témákkal is foglalkozik. Jó zenéjük van , ez egy másabb stílus de attól nem nevezhetõ nyálasnak.
2/10 anonim válasza:
Csak egy számukat ismerem (Animal I Have Become), az nem rossz, nem is nyálas, még tetszik is, bár inkább olyan mainstreames pop-rock féleség. Alapból nem csípem a legtöbb ilyesféle zenét, ez a szám kivétel.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom hogy miért mondta azt anyukád hogy nyálasak.Csak egyszerűen foglalkoznak érzelmi dolgokkal is. Én személy szerint szeretem őket
4/10 anonim válasza:
Ha valamelyik ismerősöm ilyen számokat tesz ki, tudom hogy valszeg szakított a nőjével/pasijával.
Mainstream klisé zenekar, semmi egyedi.
Annak ellenére szeretem... :D
6/10 anonim válasza:
Ha anyukád thrasher akkor érthető, hogy ilyet mond
7/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem nyálas, biztos csak Anyukádnak nem ez az ízlése.
8/10 anonim válasza:
Tud-e angolul??
ha nem tud,akkor ne mondja h nyalas arra amit nem is ert
(nem akarlak megserteni)
9/10 bethdarkness666 válasza:
Dehogyis nyálas! Egy jó banda, jó zenékkel, jó szövegekkel. Anyudnak ez nem tetszik, ez van.
Az én anyum is így volt vele, megmutattam Neki pár szövegüket, melyet Ő is át tud érezni, azóta egyik kedvence lett. :)
10/10 anonim válasza:
egyáltalán nem nyálas!! favorite banda!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!