Nektek mi a véleményetek a Dorothy zenekarról?
Figyelt kérdés
Nemrég ismerem őket, de én imádom, nagyon örülök, hogy van egy ilyen lányzenekar, de ezen kívül a zene is nagyon tetszik, kb az összes számukat rongyá hallgattam, sajnos még nem jutottam el koncertjükre, de szivesen elmennék, mert maguk a lányok is szépek meg kiváncsi volnék milyen bulit csinálnak. Ti hallottatok már róluk, mi a véleményetek?2014. aug. 12. 20:36
1/3 anonim válasza:
Én bírom őket:)
A számaik is jók csak szerintem nem elég változatosak.
Mondjuk én imádom ezt a hangzást,szóval nagyon bejön csak van még mit fejlődniük,ha sikeresek akarnak lenni:)
Kíváncsi vagyok mi lesz velük pár év múlva,remélem nem tűnnek el a süllyesztőben:D
17/l
2/3 Vad-Ász válasza:
Nagyonjók.
Reemélem egyszer hozzánk is jönnek :)
3/3 anonim válasza:
Imádom őket😍
A dalaikat is imádom meg a zenéjüket is.
Találkoztam is velük és nagyon aranyosak!
A koncertjeik meg őrületesen jók😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!