Jó ez a kotta ilyen formában?
Zenei értelemben véve, tehát arra vagyok kíváncsi, hogy van e benne bármilyen hiba zeneelméleti szempontból. Nem a zongorás mű milyenségére. Jók-e a hangnemek, jól módosítottam-e a módosítójelekkel, elég minőségi e a kottakép stb...
(Ha lemented, normális méretben meg tudod nézni.)
A 6. ütemben a basszusban. Én Feloldott E hang helyett inkább Fesz-t tennék, Enharmonikus, de viszont (ha észrevetted), mivel Gesz-t is használtál, átmoduláltál Desz-moll hangnembe (8b előjegyzés, tehát b helyett is már bebé van :D), de ez csak a 6. ütemben van. Szóval a lényeg, Fesz-szel írva helyesebb. Ugyanez vonatkozik a 7. ütem basszusábana feloldott E-kre, valamint a violinkulcsban is, az utolsó előtti ütemben a basszusban is, E helyett Fesz, (feolodott) h helyett inkább Cesz, valamint a violinkulcsban feloldott E helyett is Fesz, és Fisz helyett inkább Gesz.
Ha valamit nem értesz, írj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!