Pásztor Sámuelnek már van gyereke? Fontos ( Anna and the Barbies)
Köszönöm szépen a segítséget. Bubnó Marcinak is?
Láttam a facebookon az "írásról" való gondolataidat, gratulálok. ;)
Bárcsak még abba a korba lennék amikor ez volt a legnagyobb gondom hogy a kedvenc rocksztárom foglalt, illetve, hogy szerelmes levelet írjak neki.
Mindenesetre azért köszönöm a hozzászólást! ;) :)
Nincs mit. Bubnó Marcinak még nincs gyermeke.
Fészen nem írtam semmi ártó szándékút, ami dolgokat viszont írtam, azokat most is úgy gondolom. A többiek kommentjéért persze nem tudom vállalni a felelőséget. Mivel Fészen jobb esetben mindenki a valós entitásával van jelen, ezért ha gondolod, jelölj be nyugodtan, s ott beszélgetnénk tovább, akár privátban is. Így további publikus, de nem feltétlenül közismert információkkal tudnék szolgálni a zenekarról, vagy akár más bandákról, úgy, hogy elkerülhetőek lesznek az olyan dolgok, amik a sokak által látogatott gyakorikerdesek.hu-n nem. Az augusztus 19-i koncertet a Barba Negra Trackben pedig semmiképp ne hagyd ki, ha módodban áll, mert óriási buli lesz, s az utolsó fővárosi zúzás a novemberi jubileumi koncertig. ;)
"Pásztor Sámuel boldog és kiegyensúlyozott családi életet él"
Sírok az ilyen kijelentésektől!!
Ilyet meg honnan az ördögből lehet tudni??? LEGTÖBBSZÖR még akkor se ha barát, szomszéd vagy rokon a válaszadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!