Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem tudok pengetni, hogyan...

Nem tudok pengetni, hogyan tanuljak meg?

Figyelt kérdés
Iagzából 2 napja kezdtem el gitározni minden alaptudás nélkül. Egyszerűen amikor az akkordokat le is fogom, és megpróbálok folymatosan pengetni, mindig ugyanolyan rossz, semmi nem hallatszik belőle (mármint, hogy más akkorddal játszanék vagy bármi). Most a menj gitártanárhoz dolog nem segítene, az egyetlen akihez elmehetnék klasszikust tanít, ami nem érdekel igazából. Hogyan tudnék ritmusra, valami rendszerrel pengetni, hogy a hangok is hallatszanak. (ja, és igen, erősen lefogom a húrokat, sokszor már fáj)

2014. aug. 5. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézesd át a gitárodat olyannal, aki színpadon rendszeresen szokott hosszabb időt tölteni gitárral a kezében, és ha a hangszer állapota kizárható mint ok, próbáld pontosan a bund tövében fogni az összes hangot!
2014. aug. 5. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyakorolj még pár évet. Nem két nap alatt fogsz megtanulni gitározni.
2014. aug. 6. 06:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Jül lefogod a húrokat? Ha le vannak fogva becsülesetesn, akkor még egy rossz pengetés mellett is kellene hallatszodjon. Ha nincs lefogva rendesen, akkor abból nem lesz zene, max ritmus.
2014. aug. 8. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta gyakoroltam, már sokkal jobban megy.:) A gitárnak semmi baja szerencsére, csak türelmetlen voltam, és úgymond "tudatlan" :D
2014. aug. 8. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!