Valaki, aki ért a zenéhez, meghallgatná, hogy milyen hangom van? Hogy nagyon esélytelen vagyok-e.
Én amúgy utálom visszahallgatni a hangomat videókon, felvételeken, viszont énekelni meg szeretek:(
Elég béna videóm van, még zene sincs alatta, meg amúgy sem értek nagyon hozzá, csak kb. 10 perce vettem fel unalmamban. Bocsi, ha valaki nyugalmát megzavarta , esetlegesen halláskárosodást szenvedett.
https://www.youtube.com/watch?v=kE9u5aBIHQY&feature=youtu.be
Nahát! Most egy kicsit sokkot is kaptam. Szóhoz sem jutok, köszi mindenkinek, annyira, de annyira kedvesek vagytok!:)
A beszédhangom is elég nyávogós pár ember szerint, képzeld, milyen lehet, ha az énekhangom mélyebb....:D Igazából azért kéne egy kis ének, mert hobbiszinten gitározok, ahhoz meg nem árt, ha énekelek is kicsit. Csak hát nagyon lámpalázas vagyok és mások előtt egy hang sem jön ki a számon. De dolgozom rajta, ahogy a tanárkeresésen is. Még egyszer köszi mindenkinek a jó tanácsokat és kedves szavakat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!