Kicsit régebbi számokat keresek amilyeneket a 30-40 évesek nagyon szeretnek, tudtok ilyeneket?
Vagyis 70' és 80' évek zenéire gondolsz? Ha igen akkor tudok pár régi 70' -80' évekbeli slágereket.
Magyar vagy külföldi érdekel?
Beírod youtube-ba, hogy: best of 80's és millió listát ki fog adni.
Miért olyan nehéz az egyszerű netes keresők használata?
Drágáim! Egy kicsit el vagytok tájolva! :) Én mint 30-as majdnem 40-es(anyáááááááám) szóval, én a 90-es években voltam fiatal, bulis!!!
Amit Ti ajánlotok, azok gondolok a Beatles-re, azt az én 72 éves anyukám hallgatja, mivel az ő korosztálya!
Szóval kedves Kérdező. Itt találsz 90-es évekbeli diszkózenét:
https://www.youtube.com/results?search_query=90-es+%C3%A9vek..
Időpont ma 18:47
Drága! Nem mi vagyunk eltájolva, hanem te nem tudod a kérdést értelmezni.
Nem azt mondta, hogy 30 -40 éves milyen zenéket hallgat( bár jó magam is 40 éves vagyok, és kedvencem a Beatles)
A kérdés így szól:
Régi számokat keres amik 30-40 évesek legalább és akkor nagyon szerették.
Számolj vissza.. Nem nehéz. Ha most 2014-van akkor 30 évvel ezelőtt 1980-as évek voltak, 40 évvel ezelőtt pedig 1970-es évek..
A kérdező olyan számokat akar amik 1970-1980- as években voltak slágerek. Nem a 90-es évek zenéit kérte.
5-ös számú válaszoló!
A kérdés alanya a "30-40 évesek" te nem tudod értelmezni a kérdést. A 30-40 évesek a 70-80-as években születtek, tehát késöbbi zenéket szeretne a kérdező-->a 90-es évek zenéire kérdezett rá.
Ízlés dolga , de talán itt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!