Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy legyen magasabb a hangom?...

Hogy legyen magasabb a hangom? Többi lent

Figyelt kérdés
Lány létemre elég mély a hangom és annyira zavar, meg éneklésnél sem jó, mert ha éneklek, nekem a magas hangok azok, amik másoknak természetesek. Többen is mondták már, hogy jó a hangom, csak nagyon mély. Mit tudnék csinálni, hogy ne legyen ennyire mély?

2014. aug. 4. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
hélium...
2014. aug. 8. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

1

De szemét vagy -.-

2014. aug. 9. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A mély hang gyönyörű! Irigyellek érte. Gondolj arra hogy akik magasan tudnak énekelni azok nem bírják a mély hangokat. (Például én szoprán vagyok és a Hallelujánál az elején kicsit szenvedek a mély hangoknál)

Nagyon sok énekes nő van aki mély hanggal hódította meg a világot. Például szerencsétlen Amy Winehouse.

Ráadásul nagyon szexi tud lenni a mély hang csak kicsit dallamosan kell beszélned. Egy sipítózó hang mikor hangzik jól?:D

Ha csak az éneklésben zavar akkor járj énektanárhoz. Az segíthet sokkal felemelni a hangodat.

2014. aug. 19. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, most, hogy belegondolok, inkább ez, mint a vinnyogás :D
2014. aug. 20. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Hallgasd meg Cindy Lauper-től a "Girls just wanna have fun"-t és rögtön biztos leszel abban hogy egész jó a mély hang.;)
2014. aug. 20. 17:56
 6/6 anonim válasza:
Magasan szinte mindenki tud énekelni.. Viszont mély hangja nem mindenkinek van! ;) én mezzo altos vagyok, és szintén nem bírom a magas hangokat. Mikor magas hang van, általában váltok, de nem mindig. ;)
2014. dec. 17. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!