Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mire utan a Green Day dalszöve...

JohniDaren kérdése:

Mire utan a Green Day dalszövegeiben a "class of 13"?

Figyelt kérdés

(Elnézést a tudatlanságomért.)

A 21st century breakdownban és az American eulogyban is benne van. Nagy rajongójuk vagyok de hiába gondolkodtam, kutattam nem találtam semmit.

2014. aug. 3. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan nagyon nem kutakodhattál, mert a wikipedian leírják.

"The title track's opening lyric "Born into Nixon, I was raised in hell" references Armstrong's birth year of 1972, while "We are the class of '13" references the fact that his eldest son, Joseph, will graduate from high school in 2013."

2014. aug. 3. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!

Valami jó bonyolultra gondoltam ezért inkább nem is próbálkoztam a wikipédiával. :)

2014. aug. 3. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, és ezzel a kifejezéssel illeti a mostani, modern generációt :)
2014. aug. 4. 12:13
 4/5 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam, de nem jutottam semmire :D Le tudnátok esetleg fordítani nekem a wikipédiás magyarázatot? Pocsék vagyok angolból. Előre is köszi:D
2015. márc. 3. 19:30
 5/5 anonim válasza:
Mert a fia 2013-ban volt végzős.
2017. jún. 30. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!