Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyiket választanátok?...

Bumbi02 kérdése:

Melyiket választanátok? Behringer GMX210 vagy Fender Frontman 212r?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok? légyszives irjatok indokokat, illetve h ha van akkor tapasztalatokat az erősitőkről...
2010. jan. 11. 20:34
 1/9 Thurston ***** válasza:
Ha nincsenek padlóeffektjeid, pedig a játékod igényelné, akkor a Behringer. VIszon ha van valami torzítód, meg esetleg még visszhangosító, meg ilyen baromságok, akkor mindenképpen Frontman.
2010. jan. 11. 21:25
 2/9 A kérdező kommentje:
igen én is kb igy láttam meg, de csak egy boss pedálom van ( MT2 Metal Zone) viszont filózok h meik érné meg jobban, mer kb ugyanaz az árkategoria...
2010. jan. 11. 21:29
 3/9 Thurston ***** válasza:
A Frontman a legjobb tranzisztoros hangzás, én már évek óta azt használom, és igazából nem is vágyok másra. Hav an torzítód, akkor szeritnem azt érdemes megvenni. Illetve neked kell tudnod, hogy mekkroa szükséged van egyéb effektekre...
2010. jan. 11. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:
hát egy olyan elképzelésem van hogyha frontman akkor beruháznék mellé később egy Boss ME-20ast, vagy 50est... csak a behringert azér kérdezgetem mer azzal olcsóbban megusznám , viszont nemtudom emnnyire használhatóak az effektjei, nem-e tul dgitálisak vagy iesmi...
2010. jan. 11. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
De, sajnos a Behringer effektek elég mp3-hangzásúak, ahogy egy szakértő ismerősöm is mondta... szóval digitális, dinamikátlan. A Fender egyszerűbb megoldás, de sokkal szebb a hangja. Én azt ajánlom. Abba gondolj bele, hogy melyikben mit fizetsz meg: A Fenderben kevesebb dolog van jobb minőségben, a Behringer tele van lökve mindenfélével, de azok, mivel ugyanaz az árkategória, silányabbak... Fender! :)
2010. jan. 12. 02:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Énis azt hallottam hogy a Behringereknek nagyon mű a hangzása

de Fender 212r-t már használtam, hát, nagyon megállja a helyét:)

plusz, a fendernek szerintem a teljesítménye nagyobb, de ha az nem, a hangszórók biztos hogy nagyobbak benne:)

2010. jan. 12. 07:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindet hasznosnak találtam! Én annyira nem értek az erősitökhöz (még) de kb én is erre jutottam hogy ha egy árkategoriába van a kettő akk valszeg az effektek nem lesznek minőségi effektek... köszönöm!:)
2010. jan. 12. 19:38
 8/9 A kérdező kommentje:
még egy kiegészitő kérdés: heavy metál stilushoz is ajánlatos a fender frontman? ( persze ugy hogy van mellé pedál, ill effekt)
2010. jan. 14. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Jóhogy, mi is azzal toltunk annó, 3-as hangerőn leviszi a fejed, koncerten se volt többön annál. Hangszíne is OK volt.
2010. jan. 14. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!