Valaki letudná írni nemem ezt az angol számot fanatikusan? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Krewella Enjoy the Ride2014. aug. 2. 20:38
1/7 anonim válasza:
A valaha gyártott legjobb szám. Aki mást mond, hazudik. Vagy nincs igaza. És nem is érdekel a véleménye. Ez a világ legjobb száma és kész.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez a legjobb szám és aki tud angolul az kérem írja le nekem
2014. aug. 2. 21:24
3/7 anonim válasza:
Mármint a szövegét fonetikusan? :)
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez a legjobb szám és aki tud angolul az kérem írja le nekem
2014. aug. 2. 22:56
5/7 A kérdező kommentje:
Igen bocsi h nem fogalmaztam pontosan
2014. aug. 2. 22:57
6/7 anonim válasza:
ui uör born redi redi tu bí frí cséjszin' evry thrill* ui kud szí uid** áour ájz sztedi uéking to dö ring
if náthing kámsz tu ász ui'll fláj uer itsz blueszt uir redi tu fész di ánnón ui uör born hángri ui'll nevör get inágh***
koz ui'r onli hiör this uánsz
koz if itsz feszt or szló oll áj rili nó iz ám goná indzsoj dö rájd eng if itsz hárd or szoft bifor ui get of ájm gona indzsoj dö rájd indzsoj dö rájd
letsz du it egen/egéjn letsz mék it tunájt je letsz gó ántil dö szkáj getsz lájtör end if itsz tu feszt or tu szló ol áj rili nó iz ájm gona indzsoj dö rájd ájm gona indzsoj dö rájd
csillaozott szavaknál a "th", "gh" betűkapcsolat kiejtését nem lehet leírni
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!!! <3
2014. aug. 3. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!