Roadtól a Valami nagyon hideg kék című szám miről szól?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy a 39764 számkombinációt csak megálmodta az egyik tag, de maga az egész szám miről szól?2014. aug. 1. 21:56
1/6 anonim válasza:
Idézem:"39764 - Húzd össze a két végét"
976 - A sátán hívószáma.
2/6 anonim válasza:
Vagyis hát : "Húzd össze a szélét"
3/6 anonim válasza:
nem olvastad el a szoveget zene nelkul ? az talan erthetobb lesz,de ha elolvastad akkor probald meg a gitarszolo utani szoveg reszt ujra es ujra elolvasni gondolj bele,hogy milyen erzelmek jonnek le neked !!! elmagyarazni hosszu lenne es ha magadtol jossz ra az ugy jobb mert lehet meg se ertened ... az elejen nekem sem volt tiszta de mikor megertettem a masodik kedvenc szamom lett a Road-tol
4/6 anonim válasza:
azert kiemelek egyket reszt a segitsegre :
Három, kilenc, hét, hat, négy,
Te beütöd, én majd játszom vele,
Bridge2)
Három, kilenc, hét, hat, négy,
Húzd össze a szélét
Ilyenkor el sem hinnéd,
hogy vacogod a kékjét - elvetél
Ref)
...Ha jön a tél, a hidegedből,
Kell egy kötél idegekből
Ne húzza, ne halassza el,
Ha felakasztja - elvetél -
Ha jön a tél a hidegebből,
Egy kötél idegekből,
Húzza, halassza, ne a nyakába akassza - fel -
Az az erő, tavaszra kell,
Amikor időt vált a térbe
Valami nagyon hideg kékbe
és véget ér - a tél a hidegebből...
3)
Három, kilenc, hét, hat, négy...
Kéknyi lehelet...
Majd újból elkezdjük...
Hátha így a jó...
6/6 A kérdező kommentje:
Na jó. Meghallgattam a számot többször is, és még mindig nem értem. Talán túl kicsi a képzelőerőm. Lehet, hogy egyszer majd megértem mi a mondanivalója szerzeménynek. :)
2014. okt. 8. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!