Alkonyat és Green day szeretők vagy olyasmi. Help! Tényleg?
Én még soha nem láttam az alkonyat egyik részét sem csak az egyik könyvnek (ki tudja melyik) a 2. oldaláig jutottam és igazából arra lennék kíváncsi hogy tényleg benne van a Forgotten? (És ha igen melyik részbe és nem tudom miért írtam zárójelbe). Csak az Alkonyatímádó de Green day utáló osztálytársaimtól akarom megkérdezni higy tetszik e nekik ez a szám és ha igen kibököm hogy ez Green day és innentől kezdve az osztály remélhetőleg szeretni fogja én meg csak jót röhögök hogy eddig nem szerették a Green day-t de az én jóvoltámból (vagy mimből) imádni fogják. (Bruhahaha tuti nem fogják szeretni de mindent megpróbálok). (Amúgy zárójeles kedvemben vagyok ha nem tűnt volna föl).
U.i.: Igazán gondba voltam hogy ezt most a zene vagy a film részben mondjam el. (Légyszi ne piszkáljatok amiatt ha rossz témába írtam volna)
2.U.i.: Jó kedvem van (nem tudom miért mondtam el). (Nem tudom miért van jó kedvem mert most ment szét a drágaszágos fülhalgatóm).
Nemnem, ez az utolso rész, csak a breaking dawn-ak a 2. része
Amugy szerintem az alkonyatimádó osztalytarsaid nem emlékeznek erre a szamra... nemtom ti h vagyok vele, de nekem a filmekből nem a háttérzene marad meg, még Green Day rajongóként sem ismertem meg ezt a szamot a filmben (de lehet csak én vagyok igy vele...nemtom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!