Mr Busta vagy Fluor Tomi a jobb rapper?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 13:39
11/17 anonim válasza:
Bustanak is vannak komoly, mely szamai. O nyilatkozta: ez elsosorban szorakoztato ipar, akinek nem tetszik ne hallgassa. Van most egy uj kozos szamus essemmel a kess. Nagyon komoly szam lett, hallgasd meg es utana mondj rola velemenyt. De inkabb hallgassatok ak26-ot az kib*szott jo :Dd
12/17 anonim válasza:
nem értem ezt,a busta fikázók miért busta semmi mondanivalójú számával jön?és a flour utálók miért a flour semmi mondanivalójú számával jönnek?nincs bustának mélyebb száma?akkor keresgess már kicsit mert 10 minimum van!és azok közül van pár elég jó is ,és flourrol is ugyanezt ellehet mondani hogy vannak jó számai,miért mindkettő szar semmitmondó számaival jöttök?(aki meg hallott kettőjüktől összesen 5 számot az meg minek ír ide?
13/17 anonim válasza:
Szerintem, hogy ki a jobb rapper ebben az esetben eléggé szubjektív, nekem Fluor flowja jobban tetszik.
15/17 anonim válasza:
Szerintem ha azt szeretnéd kérdezni, hogy "ki a jobb rapper" ahhoz előbb sorolj fel rappereket!:D
16/17 anonim válasza:
Ekozul a 2 kozul egyiket sem neveznem rapernek:D
Igazi rap az Tkyd Killakikitt NKS Barbárfivérek PKO Vészk'járat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!