Hogy lehet az, hogy több fajta stílust kedvelek?
Pár éve kőkemény metalhead voltam, egész nap rock/metált hallgattam, fekete ruhákban jártam, zenekaros pólókban(néha még ma is). Mostanra hallgatok magyar rap-et is. Főként Killakikitt, NKS, Tkyd, AKPH, stb.. szóval szeretem mindenből az igényes zenét -nem ilyen sz*r miszterbusta-. Nagyon megkedveltem a rap-et, hallgatom is mert átérzem amiről rappelnek, viszont melodic death metal, folk metal, pagan metal, black metal ugyanúgy bejönnek.
Amikor kőkemény metalhead voltam, azthittem, hogy már kialakult a stílusom. Mostanra megint vegyesen hallgatom a zenéket, és nemtudom hogy miért van ez így :D Van ezzel valami gond?
Kezdesz felnőni, zeneileg is. Kifejezetten egy stílusra, zenei szubkultúrára inkább tizenévesen szokták bekorlátozni magukat az emberek (oké, van, hogy ez sokáig tart), de idővel ahogy az ember nyitottabb lesz, kimozdul a zenei komfortzónájából és megismer egy csomó más zenét, úgy kinyílik a zenei világa.
Nyilván mindig lesznek kedvenc stílusok, és mindig lesznek, amiket az ember ki nem állhat, a lényeg, hogy ne legyél korlátolt zeneileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!