Miért nem hallgat szinte senki Magyarországon Drum & Bass-t?
Aki nem vágná, hogy mi fán terem: http://www.youtube.com/watch?v=PxNvV70HZkw
De miért ilyen ismeretlen ez a stílus ennyire? Szinte gáz, ha az ember ilyet is hallgat...
Én szeretem a D'N'B zenét! :)
Főleg a Liquid DNB -t. De itt sem nagyon szoktam másoktól hallani. Pedig a fővárosban élek. (ennek az a negatív oldal, hogy mindenki, csak slágerzenét hallgat, és semmi mást nem képesek.
Azaz..... tömegsláger végnélkül, rock, és fostos metal végnélkül, de ha az ember techno-t akar hallgatni, akkor azt leszólják, és jön a "Tuc-Tuc" duma. A buzeráns rockerek közmondása. És így itt nem hagynak elég levegőt a hallgatásra méltó stílusoknak.
És igen....Ha divatzene lenne, akkor el lenne cseszve, mert a Dj-k elkezdenének egyre elmebetegebb drum and bass zenét csinálni, és a végén ott lyukadnánk ki, hogy justin biber dnb-t énekel. AZT MEG UGYEEEE SENKI SEM AKARJA!!!
UUUUUUUUGYEEEEEEE???? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!