Tudnatok kuldeni ilyen gitart? (lent)
Az összes általam valaha látott Stratocaster típusú testbe bele van marva a 2 felső pickup és az alsó humbucker helye. Ugyanazt a testet használják mindenre, csak a fogólap más. Szóval neked koptatólap kell. Ami szerencse, mert olcsóbb is.
Tessék, itt van egy:
amin egyáltalán semmilyen lyuk nincs, neked kell kivágni a cuccokat benne, oda raksz bármit, ahova csak a test marása engedi.
Az én stratómban nem volt kimarva a bridge humbuckernek. 3songle coil luk volt marva bele gyárilag.
A jó öreg made in usa még nem volt annyira tömeggyártva és szabványosítva...
Ja, és hogy hasznomat is lásd:
Nem értem, miről beszélsz. Először azt írod, olyan kell, amiben csak neck humbucker van, aztán küldesz egy képet olyanról, amiben bridge humbucker van csak. Akkor most melyik? Gondolom, az utóbbi, de akkor az BRIDGE és nem NECK.
Megjegyzem, fél perc(!) kellett a megtalálásához, nem értem, mit lehet ezen ennyit bénázni...
Ezt minek raktad be?
A kérdező nem gitárt keresett, hanem testet. Ez nem test,hanem teljes gitár.
A kérdező nem két hangszedőset keresett, hanem egyhangszedőset. Ebben kettő vam.
Semmi köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!