BVB.army kérdése:
Most akkor mikor fogják kiadni az új black veil brides albumot?
Figyelt kérdés
valamelyik oldalon azt íják hogy augusztus 28. valamelyikem meg hogy október 28.
SOS teljesen összezavarodtam
2014. júl. 24. 21:43
1/5 anonim válasza:
Augusztus? O_O Októbert írnak az fb oldalukon. A hivatalos Twitterjeiken. A Starityn. Angol/amerikai zenével foglalkozó magazinok blogján és Facebookján.
2/5 A kérdező kommentje:
a starityn valamelyik cikkben aug
usztus 28-at írnak
2014. júl. 24. 21:56
3/5 anonim válasza:
És ha Augusztusban?És ha októberben? SOS ez lenne a legnagyobb problémám, hogy nem tudom mikor adja ki ez a ratyi emo bagás a legújabb lemezét, dzsízősz
4/5 anonim válasza:
Kedves #3-as! Nekem tetszik ennek a 'ratyi emo bagázsnak' a zenéje :"D És azért az a két hónap is sokat számit! Mi van ha augusztusra várom és októberben jeleni meg?? :O ó máj gád
#1-es voltam
5/5 anonim válasza:
Nem olyan régen írtak egy levelet nekünk,Army-knak és ott okt 28 szerepel.Ez az eddigi legfrisseb infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!