Valaki leírná nekem a teljes dalszöveget? Hallássérült vagyok és nem értem, hogy mit is énekel pontosan. (? ) Lejla-Kiáltsd velem! Ez a zene címe.
Na megpróbálom :D
Kiáltsál velem, kiáltsad velem, hogy szeretlek, szeretlek, én nagyon szeretlek
Kiáltsál velem, kiáltsad velem, hogy szeretlek, hogy szeretlek, én nagyon szeretlek
Megbolondítod a szívem, elvetted te az eszemet, ne fájdítsd az én szívemet, legyél mindig itt mellettem.
Nélküled csak én szenvedek, te vagy aki kell most nékem, te vagy aki kell most nékem életem... kedvesem.
Kiáltsál velem, kiáltsad velem, hogy szeretlek, szeretlek, én nagyon szeretlek
Kiáltsál velem, kiáltsad velem, hogy szeretlek, hogy szeretlek, óóó én nagyon szeretlek
Megbolondítod a szívem, elvetted te az eszemet, ne fájdítsd az én szívemet, legyél mindig itt mellettem.
Nélküled csak én szenvedek, te vagy aki kell most nékem, te vagy aki kell most nékem életem... kedvesem.
Eltelt egy hosszú nyár, a szivem csak te érted fáj, tehozzád vissza vár , nefelejtsd el, hogy szeretlek, én érted mindent megteszek.
Eltelt egy hosszú nyár, a szivem csak te érted fáj, tehozzád vissza vár , nefelejtsd el, hogy szeretlek, én érted mindent megteszek.
Fuhh, érezd magad különlegesnek mert ilyen dobhártyasértőt nemhalgatok sűrűn :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!