Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nevet ki az emberek 90%...

Miért nevet ki az emberek 90% a kb ha megtudják, hogy klasszikus zenét hallgatok?

Figyelt kérdés
Engem például megnyugtat,és kikapcsol.. Erdőbe is mikor megyek terep biciklizni kikapcsol az egész a táj meg a zene egyszerüen csodálatos érzés igy túrázgatni nemis nagyon foglalkoztam vele eddig,hogy miért de mostmár kiváncsi lennék,hogy ha én nem szólom le azt a zenestilust amit ő hallgat akkor miért kell leszólni a másikét..

2014. júl. 21. 01:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Klasszikus rockot kihagytam amúgy 19f
2014. júl. 21. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Az emberek mindenkit leszólnak. Hidd el, ha metált hallgatnál az lenne a gond, ha dubstepet akkor meg az. A zenei ízlésről mindenki imád vitatkozni. Viszont az hogy klasszikus zenét hallgatsz, az nem valami gyakori (klasszikus rock hallgatóval többet találkoztam). Ne változzom a zenei ízlésed a társadalom hülyeségei miatt:)
2014. júl. 21. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy tömegcucc..egyedi vagy ez az amit nembir a mai társadalom elfogadni. Hallgasd nyugodtan tovább és ha kinevetnek mondd meg nekik hogy te legalább egyedi vagy :)
2014. júl. 21. 10:39
 4/6 A kérdező kommentje:
AZ Egyik legjobb barárom is Metalt hallgat annó őt is mindig leszolták a suliban
2014. júl. 21. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
És köszi a válaszokat :)
2014. júl. 21. 12:17
 6/6 anonim válasza:
100%
Azért nevetnek ki, mert ezek a mai felszínes bunkó tahó taplók szerint az ratyi akik nem olyanok mint ők. Mondd nekik hogy én ezt szeretem, akinek meg nem tetszik az szopjon le egy lovardát :)
2014. aug. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!