Mik a Beatles és a Rolling Stones zenéjében a legfőbb különbségek?
Szubjektíven nézve a Rolling Stones zenéje fényévekkel szenvedélyesebb, szabadabb és vadabb.
A Beatles egész szolid kis cucc hozzájuk képest. :D
Akkoriban a Rolling Stones-t nehezen fogadták el az emberek, a Beatles volt a nyerő a kritikusok, a csajok körében is, illetve az előbbi nehezebben is indult el a népszerűség útján. Én mindkettőt imádom, de a Rollingokat jobban. Pedig lány vagyok.
Ajánlom figyelmedbe Földes László (Hobo) Rolling Stones könyvét. Jó.
Hobo könyvét tényleg olvasd el! FŐLEG AZ ELSŐ KOMMENTELŐ
látszik hogy az első kommentelő 100%-ban Beatles rajongó.
mellesleg ha igazán ismerné a Beatlest vagy a Stones-t akkor tudná hogy nem összehasonlítható! ezt a nagy ellentétet a két együttes között, meg a melyik a jobb kérdést pontosan az ilyen rajongók csinálták!
ha olvasnál Lennonról vagy Keith-ről akkor tudnád hogy a legnagyobb haverok voltak: együtt ittak, együtt drogoztak, a lemezek megjelenésénél is összebeszéltek!
a Beatles a jó kisfiús, jól fésült, öltönyös zenekar
a Stones a szakadt nadrág, a hosszabb kócos hajú zenekar
zenében is teljesen más: a Beatles lágyabb, dallamosabb, könnyebb (olvasd el azt a könyvet amit előttem említett valaki) a Stones durvább, zaklatottabb, nehezebb zene
előző vagyok: hasonlítsd össze Elvis és Mick mozgását...ha nem veszed észre a különbségeket akkor menj el szemészhez
ja és ne semmirekellőzd a világ legnagyobb együttesét + olvass utána dolgoknak mielőtt hülyeséget írsz (első kommentelőnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!