Hupikék Törpikék Zenék Ki énekelte fel őket? illetve hogyan tudom a zenét, normális emberi hangra szerkeszteni?
Figyelt kérdés
ugye a zenék el vannak torzítva és normális hangot akarok belőlük szedni !2014. júl. 19. 13:04
1/6 anonim válasza:
Túl sokat akarsz egyszerre. Mennyi pénzed van rá? Tudod, ezek a szőrös szívű tulajdonosok nem adják olcsón a portékájukat.
2/6 A kérdező kommentje:
:D köszi , az első kérdésemre már megkaptam a választ , nos a másodikat csak elméletben kérdeztem meg ! hogy egyáltalán lehet e , de gyakorlatban nem próbálom ki
2014. júl. 21. 10:57
3/6 anonim válasza:
Az első rajta van a borítójukon, de ezt már tudod, ha jól hallottam. Úgy tudod normális hangra szerkeszteni, hogy ráraksz egy pitch shiftert lefelé, kicsit torztulva visszakapod az eredetit, csak sajnos a zene dörmögni fog alatta :)
4/6 anonim válasza:
Hát ja. Hogyne lehetne. A szarból is lehet tortát csinálni, az sem számít, hogy mennyi cukor kell bele. :-)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a segítséget !
2014. júl. 24. 10:57
6/6 anonim válasza:
Visszafejteni Virtual DJ programmal lehet.
A 12. albumig az Első Emelet zenekar készítette egy "ismeretlen" énekesnővel együtt. Sejtésem szerint az az énekesnő Fehér Adrienn a Pokémonos albumokról, de szerintem Szandi is benne volt. Egyébként valamelyik albumon viccesen írtak is egy nem létező Bogdán törpről, ami utalás Bogdán Csabára. :-) Én az Első Emelet mellett felismerni vélnék egy máshonnan származó énekest is, de ez csak személyes tipp lenne és nem szeretnék hülyeséget mondani. A 13. albummal kapcsolatban már nem tudok semmit, de azzal az utolsó albummal már sajnos erősen le is csökkent a színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!