Mi a véleményetek erről a hangszóróról?
Tracer Code 2.1 Aktív hangfal
Most egy Geniusom volt csak tönkre ment és szeretnék venni egy másikat.
Ha valaki ért ehhez vagy volt ilyen hangfala leírná hogy megéri-e vagy sem?
Előre is köszönöm.
Heló!
Ez attól is függ, mit vársz tőle, mire szeretnéd használni.
Én ebben az árkategóriában mindenkinek a zt javaslom, amit én is vettem: Logitech Speaker System Z323
Körülbelül 4 éve használom már, és csakis jót tudok róla mondani. remek basszusa van, játékhoz, filmnézéshez, zenehalglatáshoz is kiváló. Tapasztalatom szerint a Logitech nagyon megbízható márka, például nálam a Geniust magasan veri. Az pedig, hogy a hangfalak többször leestek már, ütődtek..., mégse lett semmi baja hangzásban, csupán karc lett rajta, membrán nem szakadt ki... csak pluszba említem.
Köszönöm de nekem csak 10000Ft van rá és abba legyen benne a szállítás is de köszönöm :)
És zene , film , játékra kellene.
Hááát ,szeritnem inkább szánj még rá 800 forintot - max vedd meg 1-2 héttel korábbna, ha más mód nincs rá -, minthogy olyat vásárolj, ami hamarabb tönkremegy, esetleg közelébe sem ér a hangzása ennek (ráadásul erről a hangfalról nagyon sok véleményt lehet találni... Itt a legolcsóbb, amit találtam: [link]
Egyébként elég megnézni a véleményeket a logitechről az arukereso.hu-n. És 800 ft azért tényleg nem egy nagy was ist das....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!