Gitár erősítő zúgás?! Marshall MG100Dfx.
Sziasztok!
Olyan problémám van az erősítővel , hogy torzított csatornán nagyon zúg , master volume potinál.
Földelt az összes konnektor , azzal nincs baj.
Soundsation gitárom van , lehet hogy vele van a baj?
Tiszta csatornán nincs baj.
Azt sem tudom,hogy az erősítővel van e baj , mert egy 15W-os kombó ugyanezt csinálja.
Lehet , hogy a single coil hangszedő a probléma?
Köszönöm!:)
Nálam is volt egy hasonló gond egy Marshall MG30DFX-en. Ha erősebb jelet kapott elkezdett búgni és nem állt le amíg ki nem kapcsoltam az erősítőt, viszont ez a búgás csak akkor volt, ha használtam valamelyik Digitális effektet is rajta. Tehát ha a Digital FX-nél 0-n van a hangerő poti, akkor nem volt gond és ha jól emlékszem az FDD gombot is mindig bekapcsolva kellett hagynom (de az utóbbira nem merek mérget vetni)
Arra sajnos nem emlékszem, hogy a torzított csatornával mi volt, mert az erősítőnek mindig csak a tiszta csatornáját használom, a többit egy multieffekt pedállal oldom meg. De holnap este próbán kipróbálom a torzított csatornát is és megírom.
Ezt most mi a fenének írtad ki mégegyszer?
Tegnap nagyon egyértelmû választ kaptál már rá
.
Köszönöm a válaszokat!:)
Azért mert tegnap rosszul fogalmaztam meg , és nem tudtam kérdést törölni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!