Valaki mondana egy olyan progit amely segitségével a billentyüzeten tudom szabályozni a hangerőt?
Figyelt kérdés
remélem nem soroltam rosz kategoriába :D.
a hangszoro hátulján van a hangerö szabályozás és picit macerás lenne mindig ott baszkurálni, értitek :D
2014. júl. 14. 20:38
1/2 anonim válasza:
%windir%\System32\SndVol.exe -f 49825268
Ha ezt berakod egy parancsikonba, annak adhatsz bármilyen gyorsbillentyűt (mondjuk ctrl+F9), és megjelenik a keverő, onnantól a fel és a le gombok nyomva tartásával tudsz hangerőt állítani, a space elnémítja. Egyelőre nem találtam olyat, ami egyből növeli vagy csökkenti a hangerőt, pedig kéne neki lennie, mert a multimédiás keyboard is megoldja valahogy :) Nem adom fel, keresem tovább.
2/2 anonim válasza:
Na, itt van valami hasznos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!