Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van esélyem? Bővebben lent!

Esztroj kérdése:

Van esélyem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Előre is elnézést a hülye kérdésért, nem feltétlenül rám, másra is vonatkozhat. Tehát: 14/F vagyok, és szeretném megtudni, hogy mennyi esélyem van feltörni. Rapszövegeket szoktam írni, csak hogy kiadjam magamból, nem hogy majd ebből milliókat akarok keresni, de "híres" szeretnék lenni (ez alatt egy fellépést értek például). Tehát elég jól megy szerintem, magamban a freestyle-t is gyakorlom az se megy rosszul, aki látott már tőlem szöveget rosszat még nem mondott rá... A lényegre térve: Jól megy az írás, de egyszerű ember vagyok (se gazdag, se befolyásos), és érdekelne hogy fel tudnék-e valaha is törni. Úgy értem youtube-ról a színpadra... Van akinek már sikerült? Lehetséges így ez? [Ui.: Azért tettem fel a kérdést most, mert most még tudok változtatni és el tudom kezdeni nagyban.]

2014. júl. 13. 23:45
 1/5 Sidszabi ***** válasza:
Sikerült ebből feltörni sok rappernek de megélni csak páran tudnak úgy,hogy arra ne számíts és a lényeg hogy sokat gyakorolj és csak csináld ...
2014. júl. 14. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

En is 14 vagyok,ugyanez van mint nálad,rohadt sok szöveget írok,pont azert,hogy kiadjam magamból,de a szovegeimre nekem se mondtak meg rosszat

En mar felvettem pár szamot(pl.: [link]

Tudom,hogy ez nem egy nagy szám,de a következő számom fog stúdióban készülni,az mar sokkal jobb lesz,de tudod valahonnan el kell kezdeni.

Sok szerencsét :)

2014. júl. 14. 23:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak érted, az a gondom hogy nekem nincs olyan hogy stúdió... Én nem tehetek meg ilyeneket, és támogatásom ilyen helyzetekben még nincs... :/
2014. júl. 15. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem sincs saját stúdiók,nehogy azt hidd.

3000ft egy zene felvétele,ami elég húzós ugyan,de úgyse minden nap megy az ember zenét felvenni

2014. júl. 15. 18:02
 5/5 anonim válasza:
Vegyél magadnak egy mikrofont például az istyleban azt a 15 ezer forintosat meg egy popfiltert 5 ezer forintért, szereld fel valahova a lakásotokban vagy házatokban a legcsöndesebb helyre, tölts le egy ingyenes felvevő programot, vedd fel és küldd el egy profi stúdióba masterelni egyszerre mondjuk egy almbumnyi számot és ott megcsinálják jó minőségűre. A masterelés a stúdióban már drágább lesz(kb 30 ezer max), de mindig fel tudsz venni otthon és szinte tökéletes minőségű lesz a számod amit kirakhatsz akárhová.
2014. júl. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!