Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen lett a...

Szerintetek milyen lett a remixem?

Figyelt kérdés
FL Studioval csináltam, csak Sylenth1 és 3xOsc-vel dolgoztam. Sample nincs benne, csak 1 fx és a drum.

2014. júl. 12. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Hiányzik a link.
2014. júl. 12. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan semmitmondó és üres eddig, link nélkül.
2014. júl. 12. 16:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Azta. xD

Most nevettem egy jót.

Fail. Bocsi. Egyébként soundcloudra raktam fel, de ott nem is valami jó a minősége. Feltöltöm mega-ra. Írok linket.

2014. júl. 12. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

Majd feltöltöm valahová, ahonnan le tudjátok tölteni (ha akarjátok), mert itt nem valami jó minőségű.

2014. júl. 12. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
jó.
2014. júl. 13. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát igazából eléggé fantáziátlan és kidolgozatlan, de kezdetnek nem rossz.
2014. júl. 14. 12:22
 7/7 anonim válasza:
én személy szerint nem szeretem a divatmajom zenéket de a maga nemében szerintem nem fantáziátlanabb mint egy akármelyik dévid getta vagy más hasonló fos. talán egy kicsit tényleg lehetne összetettebb de az ilyesmi stílusú zenék általában elég egyszerűek hogy könnyen tudja fogyasztani a nép . ha azt akarod hogy felkapjanak rakjál bele még egy kis hisztizést a napsütésről az táncról meg a szerelemről vagy egy robothangú nőt aki azt mondogatja hogy kokaine meg amfetamine és akkor meg mehet a hajógyá rira :D
2014. júl. 30. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!