Mondanátok véleményt a zenémről?
Nem tűnik rossznak, helyenként talán sok fontos szólam van egymáson. Stílusban nem tudom, mit akarsz elérni, a hangszerelés miatt most erősen játékzene-szerű, de amúgy "nem rossz", ami egy erős dicséret ahhoz a temérdek szarhoz képest, amit az évek során meghallgattattak velem lelkes amatőrök.
Ha már hangszerelés, én a pizzicato stringet meghúznám kicsit balra, quantize nélkül, mert pont egy kicsit késik a lassú attackja miatt.
Köszönöm a válaszokat! :D
2# Igen ez észrevehető benne a szakavatott fülek számára, de én pont a lágy hatásra mentem rá a íráskor. A játékzenei összhang azért van, mert az egészet VST-vel csináltam és leginkább Glitch-et szoktam írni, ahol mondhatni: alapkövetelmény :D
Amúgy már lassan 4 éve írok zenéket, csak a legtöbb egy kicsit "elvontabb" ilyen klasszikus-elektronikus és ez most olyan világi lett, ezért írtam is ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!