Tudtok mondani a One Directionnél jobb együtteseket?
Egy Beliectioner vagyok.
Nem ertem minek kell oket igy leszolni, Ok teljesen normalisak, jo, fiatalos zenet jatszanak, es ez melle meg mind szuperhelyesek is. Most egy a szinpadon hadnemondjammitcsinalo Miley Cyrus annyival jobb mint Ok, igaz? Szanalom. A One Direction orok! Es nem szamit mennyi utalkozo, irigy ember van akinek annyira unalmas es semmilyen az elete hogy van ideje mast piszkalni. Egyeltalan nem szamit. Mert mi Directionerek mindig itt leszunk a fiuknak hogy megvedjuk Oket, mert a One Direction is mindig itt van nekunk!<3 Mert megerdemlik, hiszen a nap minden perceben kemenyen dolgoznak ertunk, Ok csodalatosak, es nagyon igyekeznek hogy olyan zenet csinaljanak amibe az emberek oromuket lelik.
Aki ezt keptelen megbecsulni, az egy vegtelenul ostoba ember. Hiszen ahelyett hogy tamogatna a fiukat inkabb hatraltatja Oket gonosz megjegyzesekkel. Pedig szerintem a fiuk egyszer sem mentek oda hozzajuk veszekedni, Ok egyszer sem szidtak senkit.
A One Direction Orok!<3
> Es nem szamit mennyi utalkozo, irigy ember van akinek annyira unalmas es semmilyen az elete hogy van ideje mast piszkalni.
Ez nem utálkozás, nem irigység, nem unalom, és semmennyit sem utal az életem minőségére, ez egész egyszerűen ÍZLÉS.
> a nap minden perceben kemenyen dolgoznak ertunk, Ok csodalatosak, es nagyon igyekeznek hogy olyan zenet csinaljanak amibe az emberek oromuket lelik.
A nap minden percében figyeled őket? Kemény vagy.
> Aki ezt keptelen megbecsulni, az egy vegtelenul ostoba ember.
Nem. Az az ostoba, aki ÍZLÉS alapján elítéli a másikat. Mint például te. Én nem ítélem el azt aki 1D fan, csak azt mondom, hogy a zenéjük színvonala lent van.
> Hiszen ahelyett hogy tamogatna a fiukat inkabb hatraltatja Oket gonosz megjegyzesekkel.
Az 1D soha a büdös életben nem fog hallani a GYK oldalról és nem fogja olvasni a "gonosz megjegyzéseinket". Így nem is tudjuk hátráltatni őket.
> Ok egyszer sem szidtak senkit.
Persze, ők szent emberek.
Mi az, hogy "Beliectioner vagyok"? Én meg nihilista, és, kit érdekel? Azt kérdeztem, tudsz-e jobb együtteseket mondani. Én igen:
The Beatles
The Who
Creedence Clearwater Revival
Stealers Wheel
Black Sabbath
Pink Floyd
Deep Purple
Ramones
The Sex Pistols
The Clash
Eagles
Kool & the Gang
U2
Lynyrd Skynyrd
The Velvet Underground
Led Zeppelin
Bee Gees
Queen
KISS
Aerosmith
The Rolling Stones
AC/DC
Judas Priest
Anthrax
Slayer
Megadeth
Metallica
Morbid Angel
Mayhem
Marduk
Death
Control Denied
Motörhead
Poison
Mötley Crüe
Guns N' Roses
Def Leppard
The Doors
The Jimi Hendrix Experience
Suicidal Tendencies
Infectious Grooves
The Kinks
ZZ Top
White Zombie
Marilyn Manson
Pantera
Scorpions
Dio
Whitesnake
Misfits
The Police
The Black Keys
The Exploited
Thin Lizzy
The Beach Boys
Iron Maiden
Chicago
Dire Straits
Van Halen
Nirvana
New York Dolls
Steppenwolf
Mountain
Sepultura
Bruce Springsteen & the E Street Band
Paul McCartney and the Wings
És a One Directionre egy rossz szót sem szóltam. Írtál egy regényt, amiben arról nyáladzol, hogy ők milyen nagy istenek. Semmi gond, csak nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!