Ki a jobb? 50 Cent vs. Tupac?
Figyelt kérdés
nekem 50 cent2014. júl. 9. 19:24
1/10 anonim válasza:
Hát mivel 2Pac meghalt már jó ideje szóval Fifty cent
2/10 anonim válasza:
Ez egyértelmű. 2Pac természetesen.
4/10 anonim válasza:
2pac, de nekem jobban bejönnek 50 cent számai
5/10 anonim válasza:
50 Cent az csak egy túlhájpolt rapper. Nem tudok sokat róla, de olyanokkal featelgetett, hogy pffff meg sok száma szól a semmiről... Össze sem hasonlítható egy Tupac al... https://www.youtube.com/watch?v=NsHZ_aOC6UQ
7/10 anonim válasza:
ha ismernétek a 90-es éveket és Tupacot nyílván tudnátok ti is, hogy Pac-hoz hasonló már nem lesz
8/10 anonim válasza:
De egyébként mi az érv 50 mellett? Rappel a gengszter szarságról amit előtte már megtették sokan, rappel a bulikról, csajokról, pénzről amik szintén a kutyát nem érdeklik... Klippjei olyan nullák, olyan mint a többieké...
De ezzel szembe egy Tupac, aki valami értéket képviselt, valami értékrendet hozott be...
Én nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!