Körülbelül mikor jelenik meg az új Slipknot lemez?
Nemrég posztoltak valami kisfilmet, és most mennek a találgatások, hogy ez a Knotfest reklámvideójának előzetese, vagy egy új videoklip jön majd... Olvastam valami olyasmit is, hogy akkor adják ki az új albumot, mikor megkezdődik a Knotfest...
Izgatottan várom a fejleményeket!! :D
Ja, és adott egy interjút pár napja valamelyik rádióban, miszerint már szinte készen van az album. :)
hát, én úgy voltam vele, hogy inkább nem várok el semmit, csak annyit remélek, hogy olyat mutatnak, amitől nem fogom őket kevésbé szeretni, bár ennek elég kicsi az esélye, mert Coreyt imádom :D
egyébként, nekem baromira tetszik, én az All Hope Is Gone-ért is odáig voltam, pedig azt sokan lemondták, hogy nem elég "Slipknotos"...
kíváncsi vagyok, hogy az új dobossal mennyire lesznek összhangban, bár Joey-t nehéz lesz felülmúlni, de drukkolok neki, és azt kívánom, hogy a többi maggot ne utálja őt annyira, ő nem tehet semmiről :D Paul posztját meg nem tudom, ki viszi tovább, arról nem találtam cikket, de mindenesetre én nagyon várom, hogy mit tesznek elénk :) főleg, ilyen hosszú idő után! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!