MetalesRock kérdése:
Ki szereti rajtam kívül a Five Finger Death Punch-ot?
Figyelt kérdés
személy szerint nekem a kedvenc bandám :)
15/L
2014. júl. 6. 18:09
2/12 A kérdező kommentje:
ezt megkérdőjelezem,mert van a környezetemben 1-2 személy,de kiváncsi vagyok,hogy azokon kívül,akiket ismerek,mennyien vannak :)
és egyébként mi bajod velük? talán az,hogy nem ezt a zenei műfajt képviseled?
2014. júl. 6. 18:17
3/12 anonim válasza:
A falling in hate az egyetlen szám amit szeretek tőlük.
Nem vagyok nagy rocker szóval tényleg csak egy két ilyen stílusú zene jön be , de az jó! :)
4/12 anonim válasza:
Nem tartoznak a kedvenceim közé, de elhallgatom őket. Jó zenét játszanak, nem arról van szó, csak a fő stílusirányzatom más.
5/12 anonim válasza:
régebben hallgattam, nem rossz :)
14/l
6/12 anonim válasza:
Én szeretem őket, poszter is van róluk a falamon :) Nekem a Bad Company volt az első dal tőlük,azóta megszerettem őket.
14/L
7/12 anonim válasza:
Isteni Jóó!!!
Hate Me és a Lift Me Up című számokat tartom a legjobbnak. Motiváló zenét játszanak és persze metál. :)
20/F
8/12 A kérdező kommentje:
ez így van :) imádom őket :) *-*
2014. júl. 11. 21:04
10/12 anonim válasza:
nekem az új számuk a "Wrong side of heaven" nagyon bejön :3, ha így folytatják akkor kapnak kekszet. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!