Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gibson Dark Fire gitárról...

Gibson Dark Fire gitárról vélemények?

Figyelt kérdés

Ez a gitár:

http://www.youtube.com/watch?v=fxyC0rNqy-c

http://www.youtube.com/watch?v=vNOLPNIwinc&feature=quicklist..

Nekem nagyon tetszik az egész rendszere viszont szeretném tudni a ti véleményeteket. Indoklással!

2010. jan. 6. 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
BEszéltek itt olyan dolgokat bakker... Epiphone, na persze. Emberek, Cort, Schecter. 150-200 ezer forintérto lyan gitárokat gyártanak le neked, hogy kényelem és hangzás zsempontjából is simán lenyomják bármelyik GIbsont.
2010. jan. 6. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekemis szimpatikus a Gibson, és igaz amit mondtál:)

És igen, a Cort meg Schecter két tényleg nagyon jó gyártó.. de most olvastam, hogy a Schecter is elkezdte a távolkeleten gyártani a gitárjait az Usa helyett, és egyre több olyan panasz van, hogy nincsenek lecsiszolva a bundok, meg gyárilag rosszul vannak bekötve a pickupok.. tehát azért ilyenek nincsenek a Gibsonnál..

2010. jan. 6. 22:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Meg a Schecter is például inkább metálra jó.. Egy schecter sem fogja tudni visszaadni azt a telt hangot amit egy Les Paulnak a mahagóni teste ad, és blueshoz például kell ez a teltség szerintem:)
2010. jan. 6. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsóval nagyon egyetértek :-)
2010. jan. 6. 22:50
 15/18 A kérdező kommentje:
ESP gitárral játszik amúgy például a Rammstein is. A kezdetektől fogva. Csak kiegészítésként, hogy nem minden híres zenész használ Gibsont.
2010. jan. 7. 21:07
 16/18 anonim válasza:
Schecterek közül is sok a mahagóni..a Gibson szerintem túl van értékelve, a név tölti ki az ár felét. Az Epiphoneban én nem bízok, a Cort viszont annál jobb. Szerintem
2012. dec. 17. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:

jaj, közel 3éves kérdés..:D és azt írtam, hogy mindenképp fogok venni egy gibsont.

na, most viszont azt mondom, soha nem vennék gibsont..minek:D

de a Schecter még most is nagy kedvenc :D

2012. dec. 17. 21:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekem az első gitár ami tetszett, ekkoriban kezdtek érdekelni a gitárok :D Azóta kicsit megváltozott az ízlésem, de még mindig a LP a szívem csücske :D
2012. dec. 18. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!