Nektek mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
Mostanában ráálltam a Black Veil Brides zenéire, ami egyébként nem is olyan rossz, mint gondoltam. Ti szeretitek őket?2014. júl. 6. 11:58
1/13 anonim válasza:
Én nem szeretem őket, nem tudom megmondani pontosan, hogy miért, a zenéjük sem tetszik kifejezetten (pedig szeretem azt a műfajt), és már az is taszító, hogy "menő" lett Black Veil Brides-t hallgatni, minden 2. emberen olyan pólót látok.
2/13 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc együttesem.... nagyon szeretem a zenéjüket és a stílusuk is nagyon tetszik :)
3/13 anonim válasza:
Regebben szerettem, amikor 10eves lehettem, ma mar nem. Nagyob mainstream egyuttes lett, mindenki azt hiszi, hogy a BVB a nagy metal egyuttes, pedig nem. Illetve Andy is sokat valtozott, kezd divatmajomma valni...
4/13 anonim válasza:
Belehallgattam pár számukba de egyáltalán nem jött be sajnos. :/ Az egyetlen dolog amit viszont kiszúrtam, hogy az énekesnek milyen szép arca van :D
5/13 BVB.army válasza:
Nekem a kedvenc együttesem :) andy a példaképem :)
nagyon jó számaik vannak és jó a stílusuk.
6/13 anonim válasza:
Nekem is az egyik kedvenc együttesem! :)
Nincs semmi bajom velük,tetszik a különleges stílusuk! Amúgy tényleg elég gáz,hogy valaki azért hallgatja,mert "menő",és mert Andy jól néz ki. Szörnyű látni,hogy akik egy pár számukat hallották,vagy látták Andy-t,már olyan pólókba járnak.. Nemis szörnyű,gáz!
7/13 anonim válasza:
koppintják a KISS-t. de más mai zenékhez képest egész tűrhetőek
8/13 anonim válasza:
Régen én is kis őrült rajongójuk voltam, de sajnos nem kezdtem el eléggé időben hallgatni, mert nem tartott sokáig. Minősíthetetlen szarok lettek.
9/13 Paramorefan válasza:
Én imádom a zenéjüket, szeretem a stílusukat is. Andy-t én nem mondanám divatmajomnak... Azt meg nagyon aranyosnak tartom, hogy levágatta a haját, hiszen egy rákos rajongójának csináltatott belőle parókát.
10/13 attila176 válasza:
Úgy végzik mint a tokio hotel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!