Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan zene amitől féltek?

Van olyan zene amitől féltek?

Figyelt kérdés

Én például Britney Spears "3" című számától mert valahogy olyan rossz érzéseket kelt bennem, meg a klippje is olyan erkölcstelen szerintem, hogy a csajok ott vonaglanak egymáson...

Kiskoromban meg nagyon féltem a Vangelis zenéjétől.

2010. jan. 6. 18:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Este mindíg zenét hallgatok mp3on és az Evanescenetől a Hello is rajta van.. na azt este nemnagyon hallgatom.. XD :D

Mondjuk az a Britneys vicces xD

2010. jan. 6. 18:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Tokio Hotel :DDDDD Ja, az nem zene...

Hát nem tudom...de a Tokio hotel rémálmomba se jöjjön elő :D

2010. jan. 6. 18:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Én kiskoromban az X-akták zenéjétől féltem :D

Most már LL Junior, SP, Náksi-Brunner, megasztárosok, csillag születikesek, Anti-fitnessz,... ezektől félek.

Amúgymeg ami morbid szám az a Rob Dougan "Clubbed To Death (Kurayamino Mix)", ez volt a Matrixban is, de ezt ha lehet nem hallgatom, mert ez olyan halálhimnusz. Jah, meg régebben a sátánista zenéktől féltem, ma már amiket hallgatok annak 70%-a sátánista(mert már nem hiszek a sátánban hehe). Ha még eszembe jut vmi, akkor leírom.

Jaaaaaaa a legmorbidabb a BEATLES - STRAWBERRY FIELDS FOREVER szám, mert a végén azt mondja Lennon: "I buried Paul" (eltemettem Paul-t), de végülis ő tagadja, mert azt állítja hogy azt mondja: „cranberry sauce” (áfonyaszósz). Ez nonsense, mert tisztán lehet hallani hogy I buried Paul. Na itt a bizonyíték hogy Paul McCartney igazából halott. Aki most van Paul McCartney, valójában nem az aki.

2010. jan. 6. 18:29
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

nem az hogy félek, de nekem olyan fura ez a zene:

http://www.youtube.com/watch?v=dXAUcMLQuNY

először mikor hallgattam, jó hangosra vettem, és lefeküdtem az ágyba, és becsuktam a szememet.. végighallgattam, mire végelett, tökre dobogott a szívem, és másnapra 39fokos lázam lett:$ nem aztmondom hogy a zenétől, de akkoris olyan fura:D

2010. jan. 6. 18:38
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Tom Dissevelt: Song of the 2nd Moon

Ez volt régen a Delta főcímdala. Felállt tőle a hátamon a szőr! :D

2010. jan. 6. 18:40
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem hiszem hogy zene lehet félelmetes. Én még olyannal nem találkoztam.
2010. jan. 6. 19:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Rob Doughan : Clubbed to death ,az tényleg nagyon félelmetes zene .

Sarah Brightman : Deliver me,

Evanescence : My Immortal,

de rengeteg olyan zene van ami szorongást és félelmet kelt benned, mindenkinek más

2010. jan. 6. 19:55
 8/21 Thurston ***** válasza:
100%

A Sunn O))) és a Lustmord elég félelmetesek. Ezt főként az okozza, hogy a zenéjükbe infrahangokat pakolnak (ez persze csak jó minőségben jön át), ami ugyebár elég nagy hatással van az ember agyára. (SZorongást, rettentően rossz hangulatot okoz.)

Kiskoromban meg a Cure Lullaby-jától féltem. :D

2010. jan. 6. 19:56
 9/21 Thurston ***** válasza:
100%
2010. jan. 6. 19:58
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Áááá! SunnO))), Lustmord. Ezek tényleg nagyon durvák. És komolyan ijesztőek. Egy időben mindig ezekre aludtam el, és rendszeresen voltak rémálmaim. Meg egyszer a haverjaimmal kimentünk az erdő közepén léávő tóhoz éjszaka, ami önmagában nem különös mert gyakran csináltuk, de akkor Lustmordot nyomattunk hangszórókról. Egy órán belűl olyan iszonyatos halálfélelmünk volt, hogy nemigaz.
2010. jan. 6. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!