Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az elektromos gitárt is...

Az elektromos gitárt is 440-re kell hangolni?

Figyelt kérdés
ugye a hangológépeken a számot 440-re kell beállítani egy akusztikus gitár esetében,de a villanygitárnál is ez a felállás az érvényes?

2014. júl. 5. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
Hogy be ne sz...jak! Egy ilyen önmagát fènyezø, (hova járok, mit tanulok) embereknèl csak a konziszagú, bemagolt tudás számít, feelingtelen, gèpies, kiszámítható játèkkal. Sokat forgolódtam a világban, ès hidd el találkoztam jónèhány, az utcán a gitárjával kolduló, "tanulatlan" flamenco vagy blues gitárossal, akik így látatlanban is a padlót felnyalatnák veled a violinkulcsoddal egyūtt.
2014. júl. 6. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:

te nem tom most hogy kerültél ide...

Most épp ez a 64%os se*fej pofazott,nem tom te hogy josz ide olvass már vissza inkább hogy mirol van szó.

2014. júl. 6. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
egyébként a KÉRDÉSRE VISSZATÉRVE megesett már velem hogy próbáltam egy számot az eredeti mellett játszani de valahogy picit hamis volt tehát nem csak 440hz a jó. De alapvetoen az az alap.
2014. júl. 6. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát oké, akkor Hendrix, Dimebag Darrel, Eddie Van Halen, Dave Mustaine mind bújjon el? Jézusom, ekkora hülyét... (már bocs) Amúgy meg ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyél fel, sokszor névtelenül (ha névvel, akkor sem tudják ki vagy). Pont amiatt van ez, hogy senkit ne nézzenek hülyének. Szóval tapsold meg magad. Mellesleg mikor elkezdtél gitározni, szerintem te sem voltál tisztában sok dologgal...
2014. júl. 6. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, általában oda kell. Ha nem akkor azt úgyis jelzi a szerző. Ennek egyébként a zenekarban van jelentősége mert ha nem ugyanúgy hangolt minden hangszer akkor nem lesz valami jó a hangzás. Hangológép nélkül a vonalas telefonkagylót ha felveszed tárcsázáshoz akkor abban szól az "A" hang, ahhoz lehet hangolni. Az a 440 Hz.
2014. júl. 6. 22:16
 16/16 anonim ***** válasza:
64%os visszajohetne osztani az észt...
2014. júl. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!