Az összes jó dj mér pont holland? :D
Figyelt kérdés
(Afrojack,Martin Garrix,Tiesto stb..)2014. júl. 3. 10:26
2/9 A kérdező kommentje:
Légyszíves a kérdésre válaszolj,ha pedig nem tudod a választ akkor ne kommentálj ide. Kössz!
2014. júl. 3. 11:12
3/9 anonim válasza:
Úgy látszik nem tudod felfogni. Szerinted ők a jó dj-k, mások szerint nem. Tehát nem holland az összes "jó" dj.
4/9 anonim válasza:
"Légyszíves a kérdésre válaszolj,ha pedig nem tudod a választ akkor ne kommentálj ide. Kössz!"
Ez olyan kérdés, mint amivel gyerekkoromban szívatták egymást az emberek, és így hangzott:
Anyád tudja, hogy b.u.zi vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
Hát te tiszta sötét vagy :D
2014. júl. 3. 18:55
6/9 anonim válasza:
Khm, a 4. nem én voltam, csak a %-unk egyezik meg. De igaza van neki is, inkább te vagy a sötét, kedves kérdező, ha ennyyit nem bírsz felfogni.
7/9 A kérdező kommentje:
Jolvan senki nem érdekel a nyomorod...
2014. júl. 5. 08:51
8/9 anonim válasza:
Nemár hogy azon veszekedtek hogy rosszul fogalmazta meg a kérdést!Akkor vegyétek úgy,hogy azt kérdezte;Miért pont hollandok àltalában a legnépszerúbb Dj-k?Egyébként a kedvencem martin Garrix:D A kérdést már többen is feltettük,de még nem láttam konkrét választ:D
9/9 anonim válasza:
Uccsó vagyok,ezt találtam; http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__5734073-mier..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!