Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt olyan közületek...

Van itt olyan közületek akinek tetszik a TSFH, Two Steps From Hell? És hasonló "epic" stílusú zene? Filmzene? Esetleg Komolyzene? A pop, electro, techno, dubstep szerintem hallgathatatlan és lelketlen.

2014. jún. 30. 16:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy örülök hogy ilyen sok embernek tetszik a TSFH,meg az ilyen stílusú zenék :) Ha valakinek van kedve ismerkedni, nyugodtan írhat! :) 18F
2014. júl. 1. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Bár kicsit régi a téma, azért bátorkodok hozzá írni.

Az én kedvencem az Audiomachine. Persze hallgatok TSFH-t is.

Azért jók ezek a zenék, mert relaxálnak. kikapcsolnak a szürke hétköznapokból. Örülök, hogy más is ennyire szereti mint én.

2014. aug. 27. 04:28
 13/15 anonim válasza:
Two Steps From Hell, Audiomachine, Adrian von Ziegler, Hans Zimmer, Ivan Torrent, Jo Blankenburg, Immediate Music
2016. jan. 2. 18:43
 14/15 anonim válasza:

+

Antti Martikainen

Peter Crowley

2016. jan. 23. 23:10
 15/15 MatreX válasza:

Forever..!

Most is azon idegeskedem hogy 20án itt voltak Prágában én meg nem tudtam róla... :'(

2018. máj. 1. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!