Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kim Novak: Gyemant cimu dal...

Kim Novak: Gyemant cimu dal az "hasonlit" kicsit a U2: One-ra?

Figyelt kérdés

Annak idejen amikor megjelent a Gyemant cimu dal, akkor meg voltam gyozodve rola, hogy az a U2: One-nak a "magyar megfeleloje". Nem gondoltam azt, hogy "lopas" tortent, de szentul meg voltam rola gyozodve, hogy Kim Novakek egy kicsit "atirtak" a One-t es igy szulettet meg a "Gyemant".

A napokban tortent meg velem, hogy egy beszelgetesben megemlitetem ezt barataimnak es nem igazan tudtak errol semmit, sot szerintuk egy kicsit sem hasonlit a ket szam egymasra....mivel kb talan vagy 10 evvele ezelott hallgattam utoljara, ma elovettem mind a kettot es elbizonytalanodtam:) Mai fejjel teljesen ket kulonbozo szam.

Van valakinek esetleg barmilyen hatter infoja, hogyan szuletett ez a szep KIm Novak szam? vagy mi a velemenyetek, hasonlit a ket szam egymasra vagy teljesen kulonbozoek?

#gyémánt #One #U2 #Kim Novak
2014. jún. 29. 08:42
 1/1 anonim válasza:
Szerintem nem.
2014. júl. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!