Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol tudnék faanyagot venni...

Hol tudnék faanyagot venni akusztikus gitárkészítéséhez?

Figyelt kérdés
Elsősorban magyarországi üzletre vagy webshopra lennék kíváncsi, mert ha valamelyik ismertebb külföldi forgalmazótól vagy ebayről venném, jóformán több lenne a szállítás, mint maga a termék...

2014. jún. 26. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Fatelepeken.
2014. jún. 26. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. jún. 26. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként meg nem értem, miért lenne drágább az eBayen a szállítás, mint a termék.

[link]

Itt egy minőségi hangszerfákat forgalmazó eladó Ausztriában, ráadásul magyar. Én már vettem tőle és minden rendben volt.

2014. jún. 26. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

De akusztikushoz talán a legjobb a KIL lesz.

Kicsit szar a honlapjuk, nehezen átlátható, de nekik vannak anyagaik akusztikushoz.

Bár vannak kétségeim, hogy képes valaki elkészíteni egy akusztikus gitárt, ha még a fa beszerzésének kérdését is itt a GYIK-on akarja másokkal megoldatni ahelyett, hogy maga próbálná felkutatni az információt.

2014. jún. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!