Hol tudnék faanyagot venni akusztikus gitárkészítéséhez?
Figyelt kérdés
Elsősorban magyarországi üzletre vagy webshopra lennék kíváncsi, mert ha valamelyik ismertebb külföldi forgalmazótól vagy ebayről venném, jóformán több lenne a szállítás, mint maga a termék...2014. jún. 26. 20:10
3/4 anonim válasza:
Egyébként meg nem értem, miért lenne drágább az eBayen a szállítás, mint a termék.
Itt egy minőségi hangszerfákat forgalmazó eladó Ausztriában, ráadásul magyar. Én már vettem tőle és minden rendben volt.
4/4 anonim válasza:
De akusztikushoz talán a legjobb a KIL lesz.
Kicsit szar a honlapjuk, nehezen átlátható, de nekik vannak anyagaik akusztikushoz.
Bár vannak kétségeim, hogy képes valaki elkészíteni egy akusztikus gitárt, ha még a fa beszerzésének kérdését is itt a GYIK-on akarja másokkal megoldatni ahelyett, hogy maga próbálná felkutatni az információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!