Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki letudná nekem ezt a...

Tapsi018 kérdése:

Valaki letudná nekem ezt a zenét forítani? Nem teljesen értem a szöveget és így eléggé homályos.

2014. jún. 26. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Bele néztem a dalszövegébe, bocsi de ennyire kesze-kusza zagyvaságot nem vagyok hajlandó fordigatni. XD
2014. jún. 26. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
ÉS ha esetleg lesz annyi szabadidőd hogy ez is is belefér ?:) :D
2014. jún. 26. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, csak szerintem képtelen lennék megítélni, hogy az adott szókapcsolatoknak van-e valami tényleges átvitt értelme, vagy csak jól hangzó értelmetlenül egymás mellé helyezett szavak. Nagy hülyeségeket meg nem akarok írni, ha esetleg nem úgy van.
2014. jún. 26. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem az is megfelel ha " hülyeséget" írsz higy már alapból vetted a fáradtságot hogy ide írj nekem és ebből kiindulva érted a dolgod . :)
2014. jún. 26. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért nehéz, mert nincsen értelme, se története, nincsenek benne értelmes mondatok (gondolom), ezért a szókapcsolatokat nem lehet lefordítani, mert az nagyon sokszor a szövegkörnyezettől függ.
2014. jún. 26. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Abszolút jól mondja az előző.
2014. jún. 26. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg ne haragudj, hogy nem tudok segíteni, általában legfeljebb olvasás után megértem az ilyeneket. Itt konkrétan a google translate durva átfordítása után sem tudom még kapisgálni se igazán hogy nagyon sok helyen mit akar mondani. Nagyon nagy vonalakban arról szól szerintem ahogy az életüket élik. Rengeteg átvittséggel.
2014. jún. 26. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!