Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi van akkor, ha alig tudom...

Mi van akkor, ha alig tudom megfújni a hangszert?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hétvégén is rommá fújtam a számat, de nem hiszem hogy attól nem menne most a fújást. Trombitázok és most hétvégén volt egy próbánk, ahol alig tudtam megfújni a hangszert, mintha szelelne a szám és nem menne elég levegő be. Fúvókám ugyan az, nem hinném, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozna az ajkak állása és kívánná a másik fúvókát. Mitől van ez és mivel tudnám orvosolni?

2014. jún. 25. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem értek a témához, csak az jutott eszembe, hogy évekkel ezelőtt,. amikor furujáztam, rendszeresen tisztítani kellett a hangszert... Gondolom a trombitát is szoktad tisztítani, netán az volt az első, amit megnéztél, mikor a probléma jelentkezett, de ha mégsem, akkor így naivként tudom javasolni, hogy esetleg nézd meg, nincs-e benne valami szennyeződés vagy egyéb, ami gátolja a levegő áramlását... Esetleg nem kezdesz-e megbetegedni (itt, a környezetemben sokan betegek) ami hatással lehet a tüdődre...
2014. jún. 25. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Igen kitisztítottam előtte de sajnos úgy se volt az igazi. Viszont a betegség nem rossz ötlet, meg voltam kicsit fázva akkor és lehet, hogy rosszul áramoltattam a levegőt. Most már jobb egy pár napja, de még mindig nem az igazi, lehet egy nagyobb fúvóka kéne. :)
2014. júl. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!