KazeKageE kérdése:
12 éves vagyok nekem jó lenne az 1/4es gitár?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2014. jún. 23. 00:00
11/15 anonim válasza:
Ilyenre kár pénzt kiadni. Ezek nem hangszerek, hanem gyerekjátékok. Ezekhez képest még a tescós 'gitár' is luxuskategória, ne haragudj. Ja, és elhiszem, hogy ennyi idősen még a 15 ezer is nagy pénz neked, mert én is voltam annyi idős (nem is oylan régen...), de azt kell mondanom, hogy 20 ezer forint alatt nem nagyon van használható klasszikus gitár, szerintem ezt bárki megerősítheti, aki tisztában van egy kicsit is a témával.
12/15 A kérdező kommentje:
Értem de ez csak ideiglennes lenne annak se jó?? :S
2014. jún. 23. 15:42
13/15 anonim válasza:
Szerintem olyanban, hogy ideiglenes, nem érdemes gondolkozni, mivel ha később egy ilyen gitárt el akarsz adni, jócskán buksz rajta anyagilag. Szerintem sokkal érdemesebb összegyűjteni a pénzt egy használható gitárra, mint egy ilyennel szenvedni.
15/15 A kérdező kommentje:
Mi atya úr isten már megbocsáss de nem vagyok szakértő!
2014. jún. 30. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!