Pinky414 kérdése:
Hogy kell beállítani?
Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam egy SoundCloud nevű oldalon, ahol zenéket tudok magamnak találni, és felvenni a listámra. Azonban nem tanulok angolt, és angolul van minden leírva, beállítani nem lehet, vagy nem tudom hogy hol kell. Valahogy találtam magamnak pár zenét ami tetszik, és mivel láttam hogy a többi ember fel tudott venni zenét a maga listájára, én is felvettem, egy "Add to playlist" gombra kattintottam a kiválasztott zene alatt. Később többet is raktam rá a listámra. Csak nekem ezeket egy albumba rakta bele (az összes zenét amit felvettem) és ez lenne a gond, mert és úgy szeretném hogy egyesével jelenjenek meg, csak nem tudom beállítani. Bocsi ha valami nem nagyon érthető, így tudtam leírni. Segítsen kérlek valaki, aki ért hozzá!2014. jún. 21. 13:00
1/4 Grim13 válasza:
van azzal egy sorban egy szívecske is liked felirattal, azzal a kedveltek közé adod ahol egyenként szerepelnek (nem olyan nehéz ez az oldal de ezeket a szavakat már a magyarban is használják lassan)
2/4 A kérdező kommentje:
Így például egy ismeretlen aki az adatlapomra rámegy egyesével fogja látni a számokat?
2014. jún. 26. 20:37
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!!!!!
2014. júl. 2. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!