Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy kell beállítani?

Pinky414 kérdése:

Hogy kell beállítani?

Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam egy SoundCloud nevű oldalon, ahol zenéket tudok magamnak találni, és felvenni a listámra. Azonban nem tanulok angolt, és angolul van minden leírva, beállítani nem lehet, vagy nem tudom hogy hol kell. Valahogy találtam magamnak pár zenét ami tetszik, és mivel láttam hogy a többi ember fel tudott venni zenét a maga listájára, én is felvettem, egy "Add to playlist" gombra kattintottam a kiválasztott zene alatt. Később többet is raktam rá a listámra. Csak nekem ezeket egy albumba rakta bele (az összes zenét amit felvettem) és ez lenne a gond, mert és úgy szeretném hogy egyesével jelenjenek meg, csak nem tudom beállítani. Bocsi ha valami nem nagyon érthető, így tudtam leírni. Segítsen kérlek valaki, aki ért hozzá!

2014. jún. 21. 13:00
 1/4 Grim13 ***** válasza:
van azzal egy sorban egy szívecske is liked felirattal, azzal a kedveltek közé adod ahol egyenként szerepelnek (nem olyan nehéz ez az oldal de ezeket a szavakat már a magyarban is használják lassan)
2014. jún. 22. 02:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Így például egy ismeretlen aki az adatlapomra rámegy egyesével fogja látni a számokat?
2014. jún. 26. 20:37
 3/4 Grim13 ***** válasza:
igen
2014. jún. 26. 23:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!!!!!
2014. júl. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!