Hol mutathatnám meg mit tudok?
Figyelt kérdés
Énekelek már 9 éve. Szerintetek hol tudnám megmutatni a felvételeimet? Hol érdemes ? Beszéltem már producerel aki azt mondta jó a hangom tetszik neki, 3hónapig értekeztünk de aztán eltünt mint szürke szamár a ködbe:S Ének versenyen lettem már saját korosztályomba országos 2 dik.. innen remélem hogy nem egy sablonos hangom van. Szerintetek melyik oldalon figyelhetnének fel rám? Vagy hova kéne mennem ? Konkrét helyekről szeretnék tudomást szerezni. Köszike előre is.Borsod megyében lakom...2010. jan. 3. 18:38
1/8 papagenou válasza:
myspacere töltsd fel a felvételeid pl. lehet hogy hülyén hangzik de valaki megtalálhatja. nem tudom milyen irányzatban énekelsz
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az oldalt.. ez nagyon jó :)
2010. jan. 3. 20:40
4/8 anonim válasza:
borsod?:D nemjössz a bandánkba énekesnek?:D
5/8 anonim válasza:
Szívesen :D Van már felvételed az oldalon? Megkeresnélek.
6/8 A kérdező kommentje:
Hali. van felvételem.. tudok küldeni... esetleg egy email címet ha irtok akkor fel vehetjük a kapcsolatot... vagy irjatok nekem privát üzit....
2010. jan. 4. 19:10
7/8 A kérdező kommentje:
Jajj am oldalon perr pill még nincs.. mert olvastam hogy feltöteni nem lehet csak saját szerzeményt.... de megoldom valahgy hogy minnél hamarabb feltudjak énekelni valamit az oldalra...
2010. jan. 4. 19:11
8/8 anonim válasza:
maddan@totalmail.hu
Ide küldheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!