Milyen, ehhez hasonló stílusú együtteseket ismertek? (LENT)
Elsősorban,meg kell jegyeznem,hogy jó ízlésed van a zenei téren.
Ha ezeket a bandákat szeretni fogod,szerintem hallgass bele a Black Sabbath-ba(f#sza együttes,a drága Ozzy-val az élén)
Asking Alexandria(bevallom,nemnagyon hallgatom őket)
A Bring Me The Horizon és a Black Veil Birdes istenkirályjó :DD
És ha szereted a Guns'N'Roses-t szerintem szeretni fogod Slash-t szólóban is! ;)
Nekem ezek mellett a legkedvencebb bandám a Fall Out Boy♡♡
Ha te inkább 'rockosabb' vagy,és kiváncsi vagy rájuk,inkább a régi számaikat hallgast,azok a jobbak,de én személy szerint imádom mindegyiket.
Amúgy a Nirvana-t,Green Day-t,AC/DC-t,Guns'N'Roses-t,Beatleyt(néha hallgatom)és az Avenged Sevenfoldot(szintén kedvenc♡♡♡♡) szoktam hallgatni.
Ja és még ha szereted a régebb i bandákat,hallgass bele a Scorpions-ba,biztos pár számukat felismered,évekig sláger volt (nekem még most is :DD ők amúgy szintén kedvencek) ♡♡♡
Ja és még van a Metallica. Na,ők is állatik#rvajók!!♡♡♡
Bocsi a regényért,másodjára kezdtem újra,mivel a válasz küldése helyett,egy pólónyomtatásos oldalra mentem,és törlődött az egész.
Komolyan,bocsi a regélesért:DDD
Huppsz! Az elejét is kicsit összekutyultam.
*ha ezeket a bandákat szereted
UTOLSÓ!!!!!!!!!
IMÁDLAK!!!!!!!!
3-as voltam :p
<3 <3 <3
:$ BEST <3 anya már idegbajt kap ha állandóan őket hallgatom :$ minap épp lerajzoltam Pete Wentz-t és anyának megmutattam..Erre fel megkérdezte h ki ő..
mire én: Tudod....P.W...:$ Nem vette a célzást..ezért el kellett magyaráznom neki, mire csak a szemeit forgatta :3 <3
:D
Benne vagy a Fall Out Boy Hungary csoportban?
(facebookon)? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!