Gitároktatás Tatán?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
Szeretnék megtanulni gitározni. Kaptam egy gitárt aputól, csak kéne egy tanár is :) Olyan órákat szeretnék,ami csak gitárra koncentrálódik, vagyis nincsen "szolfézs"... Bocsánat,ha nem ez a neve, de én körülbelül 2. osztályos koromban voltam utoljára zeneiskolában :D Tatán lenne erre lehetőség esetleg? Teljesen az alapoktól kellene és persze az óra keretein belüli szolfézzsal,ami gondolom elengedhetetlen.:D Azért szeretném elkerülni a külön szolfézst,mert nincsen elég időm rá. Hetente maximum 2-3 óra szabadidőm van. Ez megoldható? Köszönöm a segítséget! :) Ja..és még annyit,hogy ha esetleg nyáron is van lehetőség erre,akkor azt is írjátok meg :) Köszi
2014. jún. 16. 11:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!