Lányok mért csak külső alapján hallgatnak zenét? Más lányok is vannak, akiket ez idegesít?
Saját tapasztalatom szerint a legtöbb lány az alapján választ kedvenc énekest, hogy az illető mennyire helyes. Engem ez nagyon idegesít, mert szerintem sok énekes sokat dolgozik a zenéjén, többet annál, hogy végül csak azt kapja, hogy "de cuki vagy". És nem hiszem, hogy ilyet csak a kislányok (tinédzserek) csinálnak. A 30 évesek és afölöttiek is ugyanígy gondolkoznak, csak már nem ilyen Justin Bieberekkel, meg hasonló tinisztárokkal kapcsolatban, hanem idősebb, a mai tinik szemszögéből már öreg hírességek számait képesek azért hallgatni, mert milyen férfias, vagy milyen jól néz ki, vagy akármi.
Én is nő vagyok, de kiakaszt, hogy sokan mennyire felszínesek, és amikor kijelentem, hogy a kedvenc énekeseim nem ez alapján a kedvenceim, és hogy ez nem szempont, hülyének néznek, vagy nem hiszik el. (Nem azt állítom, hogy nem mozgatja meg a fantáziám egy vonzó pasi, hanem, hogy ennek nincs köze a zenéhez. Ettől még senkinek a zenéjét nem hallgatnám.)
De filmekkel kapcsolatban is ugyanezt látom. Meg akarok vitatni egy filmet, egy színészi alakítást, stb., és csak azt kapom, hogy az illető színész milyen vonzó. És mikor azt mondja az ember, hogy nem tetszett neki a film, azt hiszik, a benne lévő férfi az, akit nem talált elég szépnek.
Azt állítani, hogy a legtöbb lány, de a legtöbb nő ilyen...
A te érvelési hibád:
Azért mert a saját tapasztalatod ezt mutatja, attól még ez nem biztos, hogy így van.
Személy szerint nem a külsőt nézem meg egy énekesben.
A filmesre ugyanez vonatkozik.
Azért, mert neked ilyen ismerőseid vannak, még nem kell minősíteni a "nők nagy részét".
Tudom miről beszélsz. Húgom pár nap múlva lesz 14, és kedvenc énekese ez a Conor Maynard. Gondoltam, hogy utánanézek ki ez, és ahogy beütöttem nevét a google-be már rájöttem a titok nyitjára. Sajnos nem tudom, hogy működnek a lányok, de ez idegesítő, hogy Justin Biebernek több millió rajongója van (a fent említett okokból), míg tehetséges előadók meg nem kapják meg a nekik járó figyelmet. Az általam hallgatott előadók 90%-a férfi, és én is fiú vagyok, sosem érdekelt hogyan néznek ki, mivel a zene az a ZENÉRŐL szól.
19/F
Hmm, egynémely kedvenc zenészemről azt se tudom, hogy néz ki (nincsenek videoklipjeik, stb) vagy legalább is sokáig nem tudtam. Sokan kifejezetten csúnyák vagy totál semmilyenek (a többség). A sok női kedvencről még nem is beszéltem. :)
Szerintem az ilyen "rajongók", akikről te beszélsz inkább a kanra gerjednek, semmint a zene fogja meg őket.
Első, ezt linkelted:
"Olyan kérdést tettél fel, amiben egyben tényszerűnek és/vagy elfogadottnak állítottál be olyan dolgokat is, amik vagy nem bizonyítottak vagy amikben korábban nem volt megegyezés a vitafelek között."
Azért tettem fel a kérdést, hogy legyenek vitapartnerek, amikre hivatkozhatsz. Épp enélkül lennék olyan, aki erre nem ad lehetőséget. De megvitattam már ezt valakivel, és ő is így látta. És túl nagy véletlennek tartom, hogy mindenhol ezt látom. De persze, nyilván van valahol olyan ember, aki nem ilyen. Általánosítottam, az tény.
2-esnek: Én sem tudom, ki ez a fiú, csak most rákerestem, de értem, amit mondasz.
Mindenki másnak: bocsánat, ha valakit megbántottam, biztos van, aki nem ilyen. De felhúztam magam, mert vannak pl. filmek, amelyekről ha kritikát írnak (kommentben a neten, nem valami igazi kritikusra gondolok), akkor azt látom, de jól néz ki a színész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!